Algemene Verkoopvoorwaarden

Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via de website van Friends of Rosa.

Friends of Rosa behoudt zich het recht voor de Verkoopvoorwaarden te wijzigen. Eventuele wijzigingen in de verkoopvoorwaarden zullen slechts van toepassing zijn op bestellingen die op of na de datum van wijziging worden geplaatst.

De website www.friendsofrosa.be is eigendom van en wordt beheerd door Friends of Rosa, Kijfbossen 2, 2590 België, met ondernemingsnummer BE0645771659, tevens verkoper van alle producten op de website.

 

  1. Bestelling

Door een bestelling te plaatsen op www.friendsofrosa.be aanvaard u deze verkoopvoorwaarden volledig en zonder voorbehoud.  Voordat u bestelt, dient u kennis te nemen van de verkoopsvoorwaarden die op deze pagina toegankelijk zijn. Als u hierover vragen hebt, kan u ons per mail contacteren: info@friendsofrosa.be

Een bestelling is definitief wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. Ontvangen wij geen betaling binnen de 7 dagen dan wordt uw bestelling geannuleerd.

 

2. Betaling

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. De verzendkosten worden op voorhand meegedeeld.

U kan betalen: door het bedrag over te maken via overschrijving: op naam van Friends of Rosa - KBC IBAN BE18 7390 1363 4965 - BIC KREDBEBB of contant bij afhaling in Berlaar, Kijfbossen 2 – 2590 Berlaar

3. Levering

 

Na het ontvangen van de betaling wordt uw pakketje klaargemaakt voor verzending. De levering gebeurt met Bpost op het door u opgegeven leveringsadres.

De leveringstermijn wordt u op voorhand meegedeeld. Friends of Rosa is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending. De producten worden netjes en veilig verpakt zodat de kans op beschadiging minimaal is.

Na ontvangst  heeft u 48u de tijd om de levering te controleren op correcte inhoud en eventuele beschadigingen. Klachten of opmerkingen kunnen via mail worden gemeld: info@friendsofrosa.be. We doen ons best om uw klacht zo snel mogelijk te behandelen.

 

4. Herroepingsrecht

 

Conform de Belgische wetgeving heeft u als consument het recht om uw bestelling om te ruilen of te retourneren. De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.

Ruil- en retourzendingen moet u op voorhand per mail melden.
Dat doet u door een e-mail te sturen naar info@friendsofrosa.be met reden van terugzending en uw gegevens voor terugstorting. Kosten van retourzendingen komt voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Een artikel kan enkel geretourneerd worden indien het ongewassen, ongedragen en ongebruikt is en voorzien van labels. Retourzendingen dienen goed verpakt te worden.

Indien aan alle voorwaarden is voldaan verbindt Friends of Rosa zich ertoe het volledige aankoopbedrag van het desbetreffende artikel terug te storten binnen de 15 dagen.

Producten die volgens specificaties van de klant gemaakt zijn komen niet in aanmerking voor het herroepingsrecht.

 

5. Kwaliteit en onderhoud van de producten

Alle producten die Friends of Rosa verkoopt zijn handgemaakt en vervaardigd met kwaliteitsvolle materialen. Ook al zitten ze stevig in elkaar, toch kunnen ze het best op een lage temperatuur in de wasmachine gewassen worden. De meeste producten bestaan immers uit verschillende stofcombinaties. Ook om de kleuren mooi te houden raden we aan op een zo laag mogelijke temperatuur te wassen.

Laat de producten natuurlijk drogen. Stop ze niet in de droogkast. 

6. Afbeeldingen van producten op www.friendsofrosa.be

De afgebeelde kleuren kunnen lichtjes afwijken van de werkelijke kleuren van het product. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm en grafische kaart hebben er ook een invloed op.

 

7. Persoonsgegevens

Alle persoonsgegevens die Friends of Rosa verkrijgt via mail of via www.friendsofrosa.be zullen vertrouwelijk worden behandeld. Friends of Rosa engageert zich om de persoonsgegevens die verstrekt worden te behandelen en verwerken in overeenstemming met de Belgische wet van 8 december 1992 inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. De door u verstrekte gegevens zullen gebruikt worden voor het afhandelen van de bestelling en het beheer van onze relatie met u als onze klant.

Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.

 

8. Contactgegevens

Als u nog vragen hebt over het kopen van producten via www.friendsofrosa.be, kunt u per mail info@friendsofrosa.be contact opnemen.

 

9. Auteursrecht

Alle producten die via www.friendsofrosa.be worden verkocht zijn eigen ontwerpen van Friends of Rosa, tenzij anders vermeld.

Foto’s, ontwerpen, teksten en huisstijl van deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt.

 

10. Toepasselijk recht

Op deze Verkoopvoorwaarden is het Belgische recht van toepassing.